Booking: grupper og og utleie

Norsk Bergverksmuseum har spennende lokaler og aktiviteter til ditt arrangement. Både turistgrupper, private og firmaer kan booke hos oss. Vi tilbyr muligheten til å booke ulike type pakker i form av aktiviteter og lokaler, ut fra interesser eller behov, fra omvisninger, møter og konferanser til familieselskaper eller store arrangement med underholdning, mat og drikke. Du kan leie selskapslokaler, booke omvisninger eller kombinere ulike tilbud og sette den sammen til "pakker" som passer akkurat deg og dine ønsker.

Vi tilbyr spennende aktiviteter i form omvisninger, opplevelser og gruvesafarier til turistgrupper, privatpersoner og firmaer. I tillegg har vi selskapslokaler til leie for eksempelvis bursdager for store og små, middager, kick-off's, møter, bryllup og dåp. Vi har omvisninger i Sølvgruvene, i Gruveåsen, på museet og i byen, og vi har selskapslokaler i gruva, på Museet i Smeltehytta eller på Haus Sachsen. Vi har skjenkebevilling i Sølvgruvene.

Aktivitetene vi tilbyr kan kombineres med leie av lokalene våre eller som aktiviteter alene. Hva med å booke gruvetoget inn Christian 7.s stoll med en omvisning med vennegjengen eller en privat omvisning på museet? Hva med en firmafest med en gruvesafari før en deilig middag i Festsalen? Våre lokasjoner er Sølvgruvene i Saggrenda (8 km. fra Kongsberg sentrum), Haus Sachsen (14 km. fra Kongsberg sentrum) og lokaler i Smeltehytta midt i sentrum av Kongsberg ved Numedalslågens bredd. I tillegg tilbyr vi omvisninger i Gruveåsen og byvandringer i sentrum.