Digital omvisning i «Oppdagelsen av Jotunfjeldene - en reise inn i geologiens metamorfe verden»

Bli med på den digitale åpningen med omvisning i den nye temporære utstillingen ved Norsk Bergverksmuseum "Oppdagelsen av Jotunfjeldene" av billedkunstner Hanne Åmli. Direktør ved museet, Svein Skarheim, åpner utstillingen og Hanne tar oss med gjennom utstillingen sammen med en av sine sentrale samarbeidspartnere, geologen Henrik Svendsen.

Velkommen til museet for å oppleve utstillingen i hele sommer!

Hannes installasjon "Meta Morph - fragmenter av et grunnfjell" er i stadig utvikling, og gjennom to workshops den 26 og 27.6 har du en sjelden sjanse til å være delaktig i å videreutvikle denne. På workshopene får du lage skulpturer samtidig som du lærer om geologisk forskning av Hanne selv. Arrangementet er i tilknytning til utstillingen «Oppdagelsen av Jotunfjeldene» og keramikken som blir laget på kurset vil vises i utstillingen.

Etter at utstillingen avsluttes ved Norsk Bergverksmuseum får alle deltakerne med seg keramikken hjem. Dette er en morsom og lærerik workshop som passer for hele familien.

Les mer og kjøp billetter her.

Velkommen!

• Metamorf (Foto/Photo)