Oppholdet

For et mindre selskap på opp til 12 personer passer Oppholdet utmerket. Rommet skaper en intim atmosfære med historisk sus fra tiden arbeiderne brukte rommet til å hvile og spise sin nistemat.

  • Oppholdet oppdekket (Foto/Photo)
    1/1
    Norsk Bergverksmuseum/K. Becker

Oppholdet er mer intimt enn Festsalen og passer for en liten gruppe på opptil 12 personer. Rommet kan brukes til et lite møte eller en mindre sammenkomst med servering som kan kombineres med omvising eller gruvesafari. Rommet er oppvarmet, og man har tilgang på toalettfasiliteter i ankomsthallen.

Fakta

Oppholdet var gruvearbeidernes pauserom. Frem til 1950 arbeidet bergmennene 9 timers arbeidsdager, toget gikk inn kl. 07:00 og kom ut kl. 17:00. Midt på dagen var det 1 times lunsjpause i ”oppholdet. Kaffe ble kokt på felles kjele og når arbeiderne hadde spist kunne de legge seg ned og hvile på briskene. I dag er det mulig å få servert god mat og drikke i ”oppholdet”. Det er plass til ca. 12 personer rundt bordet og atmosfæren i dette rommet er helt spesiell.

Prisliste arrangement i Oppholdet.

Tiden man har til disposisjon er totalt fire timer. Tiden kan utvides med leie per time. Mat og drikke kommer utenom. Se egenprisliste.

Arrangementsbillett(inkluderer tilgang til Oppholdet, og en times omvisning)450,-Pr. personer.
Minstepris9000,-Inntil 12 personer.
Timeleie etter fire timer2000,-Pr. time.
Ekstra innkjøring/utkjøring med tog600,-

Prisliste konferanse/møte i Oppholdet.

Prisene tar utgangspunkt i fire timer totalt. Tiden kan utvides med lee per time. Det er ikke tilgang til WIFI eller prosjektor i Oppholdet.

Konferansebillett(inkluderer tilgang til Oppholdet, og en times omvisning)450,-Pr. person halv dag, inkludert kaffe og frukt.
Minstepris9000,-Inntil 12 personer.
Timeleie etter fire timer2000,-Pr time.
Ekstra inn-og utkjøring med tog600,-

Prisliste arrangement med gruvesafari.

Gruvesafari er en ekspedisjon i gruvesystemet utenfor den normale publikumsruta. Dette er turer som setter litt høyere krav til fysikk. Her har vi to typer turer, enten vandring inn Christian den 7.stoll eller vandring til Gottes Hülfe in der Noth. Prisene tar utgangspunkt i fem timer totalt.

Safaribillett550,-Pr. person
Minstepris10500,-Inntil 12 pers.
Timeleie etter fem timer2000,-Pr. time.

Menyer

Oversikt over hvilke retter som kan bestilles på catering i Festsalen eller Oppholdet.

Booking og spørsmål

Ta kontakt med oss på:

Epost: post@bvm.no eller telefon +47 919 13 200